Ellatron d.o.o.
Ellatron d.o.o.Ellatron d.o.o.Ellatron d.o.o.
(03) 810 42 13
info@ellatron.si
3241 Podplat, Slovenija

ESET Cloud Office Security

Eset

Ščiti uporabnike Microsoftovih oblačnih aplikacij pred varnostnimi tveganji, ki jih povzročajo napadi prek e-pošte, zlonamerna programska oprema in spletne prevare. Uporabnikom omogoča nemoteno izvajanje delovnih nalog, s čimer organizacijam zagotavlja doseganje pričakovane ravni učinkovitosti in produktivnosti, zaradi katerih so sploh izvedle investicije v sodobna oblačna digitalna orodja.

E-pošta je še vedno temelj poslovne komunikacije, pri čemer ostaja eden najbolj učinkovitih kanalov za razširjanje zlonamerne programske opreme. Posledice kibernetskih napadov prek e-pošte so za organizacije lahko katastrofalne, še posebej, če potekajo v kombinaciji z orodji za digitalno sodelovanje. ESET Cloud Office Security poskrbi za dodatno plast zaščite e-pošte ter dokumentov in drugih poslovnih podatkov, ki so shranjeni v Microsoft 365. ESET Cloud Office Security prinaša tudi zaščito datotek v storitvi OneDrive. S tem zavaruje podatke organizacije in zmanjša tveganje širjenja zlonamerne programske opreme na druge naprave. Nadzorno-upravljavska konzola v oblaku je dostopna vedno in povsod ter poleg obveščanja o odkritih grožnjah ponuja tudi takojšen pregled in upravljanje tveganih objektov v karanteni.


Po podatkih raziskovalne hiše Gartner storitve Microsoft 365 že uporablja ali jih ima namen uporabiti kar 84 odstotkov podjetij in javnih ustanov na globalnem tržišču, podobno pa je tudi v Sloveniji. Zato vas s ponosom ponujamo varnostno rešitev ESET Cloud Office Security, ki bo zagotovo ustrezala veliko vašim strankam – podjetjem, ki se v trenutni situaciji soočajo z izzivi reorganizacije dela na daljavo in selijo podatke in delo v oblačne rešitve.

Novejše teme

1 komentar

Pustite Komentar

Košarica

V košarici ni izdelkov.